Benutzeranleitung / Produktwartung SSM 1100 des Produzenten Sencor
Zur Seite of 10
Sandwich Maker User's manual EN EN-1 SSM 1100 2011 09/2011 Prior to using this appliance, please read the user's manual thoroughly , even in cases, when one has already familiarised themselves with previous use of similar types of appliances.
EN-2 EN Sandwich Maker SSM 1100 2011 09/2011 CONTENTS IMPORT ANT SAFETY INSTRUCTIONS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 DESCRIPTION OF THE SANDWICH MAKER . . . . . . . . . . . .
Sandwich Maker SSM 1100 EN EN-3 2011 09/2011 IMPOR T ANT SAFETY INSTRUCTIONS This appliance may be used by children 8 year s of age and older and by persons with physical or mental impairments or by i.
EN-4 EN Sandwich Maker SSM 1100 2011 09/2011 IMPORT ANT SAFETY INSTRUCTIONS READ CAREFULL Y AND STORE THESE INSTRUCTIONS FOR FUTURE USE. • Before connecting the appliance to a power socket check that the technical details on the appliance label match the electrical voltage in the socket.
Sandwich Maker SSM 1100 EN EN-5 2011 09/2011 DESCRIPTION OF THE SANDWICH MAKER A 1 2 3 4 5 1 Red pilot light Indicates that the cooking plates are heating up 2 Thermally insulated handles 3 Lock T o l.
EN-6 EN Sandwich Maker SSM 1100 2011 09/2011 BEFORE FIRST USE 1) Remove the Sandwich Maker from the packing material. 2) Wipe the cooking plates with a wet cloth or sponge and dry completely with a paper towel or dry cloth. 3) Connect the Sandwich Maker to the power supply and leave it turned on for at least 5–7 minutes to dissipate any odour .
Sandwich Maker SSM 1100 EN EN-7 2011 09/2011 CLEANING AND MAINTENANCE • Before cleaning the appliance disconnect it from the el. power supply and allow it to cool down. • Clean the non-stick surface of the cooking plates after each use. This will prevent a build-up of burnt pieces of food residue.
EN-8 EN Sandwich Maker SSM 1100 2011 09/2011 TIPS FOR PREP ARING DELICIOUS SANDWICHES • The basic ingredient for the fi lling can be meat, fi sh, cheese, smoked meat, sliced cooked egg or fruit and vegetables, like banana, apple, pineapple, tomato, cucumber , onion or mushrooms.
Sandwich Maker SSM 1100 EN EN-9 2011 09/2011 INSTRUCTIONS AND INFORMA TION REGARDING THE DISPOSAL OF USED P ACKAGING MA TERIALS Dispose of packaging material at a public waste disposal site.
EN-10 EN Sandwich Maker SSM 1100 2011 09/2011.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Sencor SSM 1100 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Sencor SSM 1100 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Sencor SSM 1100 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Sencor SSM 1100 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Sencor SSM 1100 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Sencor SSM 1100 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Sencor SSM 1100 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Sencor SSM 1100. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Sencor SSM 1100 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.