Benutzeranleitung / Produktwartung VHB300 des Produzenten Viking
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V V i i k k i i n n g g P P r r o o f f e e s s s s i i o o n n a a l l H H a a n n d d B B l l e e n n d d e e r r U U s s e e a a n n d d C C a a r r e e I I n n s s t t r r u u c c t t i i o o n n s s a a n n d d R R e e c c i i p p e e s s Congratulations! Y ou have just purchased a Viking Pr ofessional Hand Blender .
IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances, consideration should always be given to basic safety precautions including the following: • Read all instructions. • T o avoid electrical shock, do not place cord, plug, or motor body of the hand blender in water or any other liquid.
3 low speed high speed lock and r elease buttons stainless steel blending attachment motor housing (second button in rear of motor housing) power/pulse control i i i i.
SA VE THESE INSTRUCTIONS Please use these setup instructions before attempting to use this hand blender . Failure to follow the instructions may r esult in injury or voiding of the warranty . BEFORE USING THE FIRST TIME • Before using the pr oduct for the first time, r emove all attachments from their packaging.
Using the Blending and Whisk Attachment (Standard Attachments) 1. Insert the stainless steel blending or whisk attachment into the motor housing. 2. Plug the electrical cord into the appr opriate electrical wall outlet. 3. Insert the stainless steel blending or whisk attachment into mixture for blending.
Using the Chopper Attachment (Optional Attachment) VHB300CH 1. Place the rubber lid on the bottom of the chopper bowl for stability . 2. Remove the chopper blade protective cover and insert the blade into bowl. 3. Add small amounts of food to be chopped.
• Do not use the mixing cup or chopper bowl in the microwave oven. • When using the stainless steel whisk attachment, a deep container should be used to avoid splatter . TROUBLESHOOTING • Make sure the unit is plugged into the pr oper electrical outlet.
VIKING PROFESSIONAL HAND BLENDER ONE-YEAR FULL W ARRANTY Viking Professional Hand Blenders/attachments/accessories ar e warranted to be free fr om defective materials or workmanship in normal household use for a period of twelve (12) months from the date of original r etail purchase.
RECIPES BASIC SWEET AND SOUR VINAIGRETTE DRESSING 3 ⁄ 4 cup sugar 2 teaspoons soy sauce 1 cup oil 1 ⁄ 2 cup balsamic vinegar Salt and pepper to taste Place all ingredients in mixing cup.
FRENCH VINAIGRETTE DRESSING 2 teaspoons salt 1 teaspoon white pepper 1 ⁄ 4 teaspoon sugar 1 ⁄ 2 teaspoon dry mustard 1 tablespoon lemon juice 1 garlic clove 5 tablespoons tarragon vinegar 1 ⁄ 2 .
SHRIMP REMOULADE NAPOLEON 3 eggs 1 ⁄ 4 cup milk 3 slices green tomatoes 1 cup flour 1 cup breadcrumbs V egetable oil 4 ounces medium shrimp, (boiled and peeled) 1 tablespoon sliced green onions for garnish Spicy Remoulade Sauce (recipe below) Combine eggs and milk in a bowl.
HOISIN CHICKEN SKEWERS 1 ⁄ 4 cup hoisin sauce 1 tablespoon fresh ginger , peeled and finely minced 1 tablespoon sesame oil 1 tablespoon rice vinegar 2 skinless, boneless chicken breast halves, cut i.
BLACK BEAN SOUP l pound black beans 2 quarts water l tablespoon salt 3 cloves garlic, minced l teaspoon salt l teaspoon ground cumin l teaspoon oregano l ⁄ 4 teaspoon dry mustard 2 tablespoons olive oil 2 onions, chopped 2 small green peppers, chopped 2 small jalapenos, chopped l tablespoon fresh lemon juice Soak beans in water overnight.
GAZP ACHO 1 clove garlic – chopped 1 ⁄ 2 small red onion – chopped 1 ⁄ 2 red bell pepper – deseeded and chopped 1 ⁄ 2 green bell pepper – deseeded and chopped 1 cup cucumber – peeled, .
CHICKEN AND BUTTERNUT SQUASH SOUP 1 butternut squash (about 3 pounds) 2 boiled chicken breasts - chopped 2 tablespoons butter 1 yellow onion - chopped 1 clove garlic, minced 5 cups chicken stock 3 ⁄ 4 teaspoon salt 1 ⁄ 2 teaspoon curry powder 1 ⁄ 8 teaspoon ground white pepper Preheat oven to 400ºF .
CHOCOLA TE PEANUT BUTTER MILKSHAKE 2 cups milk 2 cups chocolate ice cream 1 ⁄ 4 cup peanut butter Peanut butter cups (optional) Place all ingredients in the mixing cup, using the stainless steel blend- ing attachment immerse into mixture and blend until cr eamy .
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Viking VHB300 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Viking VHB300 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Viking VHB300 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Viking VHB300 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Viking VHB300 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Viking VHB300 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Viking VHB300 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Viking VHB300. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Viking VHB300 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.