Benutzeranleitung / Produktwartung FP582 des Produzenten Kenwood
Zur Seite of 10
FP582 P 8 1 2 3 4 5 6 7 0.
P 8 1 2 3 4 5 6 7 0 P 8 1 2 3 4 5 6 7 0 P 8 1 2 3 4 5 6 7 0 2 7 2 6.
b efore using your Kenwood appliance ● Read these instructions carefully and r etain for future r eference. ● R emove all packaging and any labels. safety ● T he blades and discs are very sharp, handle with care. Always hold the knife blade b y the finger grip at the top, away from the cutting e dge, both when handling and cleaning.
3 to use your food processor 1 Fit the detachable shaft onto the power unit . 2 Then fit the bowl. Place the handle towards the back and tur n c lockwise until it locks . 3 Fit an attachment over the drive shaft. ● Always fit the bowl and attachment onto the machine before a dding ingredients.
d ough tool ● Place the dry ingredients in the bowl and add the liquid down the feed tube whilst the machine is running. Process until a smooth e lastic ball of dough is formed this will take 60 - 90 secs. ● Re-kne ad by hand only . Re-kneadi ng in the bowl is not rec ommend ed as it may cause the pro cessor to become u nstab le.
h ints ● Use fresh ingredients ● Don’t cut food too small. Fill the width of the large feed tube f airly full. This prevents the food from slipping sideways during processing. Alternatively use the small feed tube. ● When using the chipper disc, place ingredients horizontally .
care & cleaning ● A lways switch off and unplug before cleaning. ● H andle the blades and cutting discs with c are - they are extremely sharp. ● Store your slicing/shredding discs in the s torage box supplied . ● S ome foods may discolour the plastic.
recipes F or the speeds of the attachments see page 3 shortcrust pastry 3 00g (12oz) plain flour 1 50g (6oz) mixture of lard and margarine cut into small pieces 2.5 mls ( 1 ⁄ 2 tsp) salt 4 5mls (3tbsp) cold water 1 Fit the knife blade and add the flour , salt and fat.
fruit cake 1 25g (5oz) block margarine (cut into cubes) 125g (5oz) caster sugar 2 eggs 8 0 - 100mls (5-6tbsp) milk 275g (11oz) mixed fruit 2 00g (8oz) self raising flour 5 mls (1tsp) mixed spice 1 Fit the knife blade and place the cubed margarine and sugar in the bowl.
Head Office Address: Kenwood Limited, New Lane, Havant, Hampshire PO9 2NH, UK www .kenwoodworld.com Designed and engineered by Kenwood in the UK Made in China 57673/2.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Kenwood FP582 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Kenwood FP582 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Kenwood FP582 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Kenwood FP582 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Kenwood FP582 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Kenwood FP582 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Kenwood FP582 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Kenwood FP582. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Kenwood FP582 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.