Benutzeranleitung / Produktwartung none des Produzenten Henny Penny
Zur Seite of 12
Quality Comes First.
A Recipe For Success H enny P enny p ioneered the rst commer cial pressure fryer in 1957 and quic kly became known fo r delicious fried chicken. A cross America, diners and r est a uran ts b egan taking or ders for mo ist and crisp y chicken cooked in our fr yer s.
Our L ega cy.
Food Qualit y Fryers are precision engineered with rectangular fry pots and cold zones below the heating elements to reduce cracklings and greatly improve shortening quality, food fl avor and consistency.
e success of your b usiness is, and al ways will be, based on food quality . T oday , yo ur customer s hav e more meal o ptions a nd t hey demand meals tha t are better looking, better tasting an d the best possible value. ey als o seek variety and meals that t their lifestyles, which includes n utrition as well as con venience.
In f oodser vice, pr oductivity mean s pro ts, and we help protec t your pro ts with equi pment speci cally engineered t o be easy to use and easy to main t ain. Our pr oducts o er a wide ran ge of feat ures tha t transla te into gen uine labor savings a nd increased pr oductivity .
With our integrated cook/chill systems and accompanying holding cabinets, bulk food operations can dramatically decrease their reliance on labor, even streamlining kitchen production to a single fi ve-day, eight-hour work schedule instead of the traditional 12-hour shifts, seven days per week.
Guaranteed performance no matter what conditions you work in, thanks to full lifecycle testing in labs that can simulate any climate or humidity. And 100 percent of equipment is tested for operational integrity before shipping.
While the rst thing yo u’ll notice when you choose H enny P enny is a n unmat ched level of cra smanship , the full value of o ur equipmen t goes much deeper than high-grade stainless steel and polished corners.
With regional corporate of fi ces in the United States, Mexico, France, Russia, Lebanon, China and Singapore, as well as a distributor network reaching over 100 countries, Henny Penny offers quick problem resolution anywhere in the world.
.
Pressure Fryers Open Fryers Rotisseries SmartCombi ™ Ovens Holding Cabinets Heated Display Cases Blast Chillers/Freezers Island and Express Merchandisers Breading Systems Breadings, Seasonings and S.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Henny Penny none (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Henny Penny none noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Henny Penny none - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Henny Penny none reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Henny Penny none erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Henny Penny none besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Henny Penny none verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Henny Penny none. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Henny Penny none gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.