Benutzeranleitung / Produktwartung SD-1800 des Produzenten Cleveland Range
Zur Seite of 18
SE95008 Rev . 3 Operators Manual Installation, Operation & Service Direct Steam T able T op Kettles T able-T op Direct Steam Kettles MODELS: KDT- 1 - T KDT- 3 - T KDT- 6 - T KDT-12 - T KDT-20 - T .
T ABLE OF CONTENTS Installation General . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 Inspection . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 Shipping Damage Instruction .
1 GENERAL Installation of the unit must be accomplished by qualified installation personnel working to all applicable local and national codes. Improper installation of product could cause injury or damage. This unit is built to comply with applicable standards for manufactur ers.
2 STEAM All steam plumbing to and from the kettle and steam boiler should be thoroughly cleaned and inspected for dirt and debris before final connection to the kettle are made. Generally , kettles r equire 1/2" i.p.s. pipe, 10-45 psi steam pressur e.
OPERA TION 1. Ensur e that ther e is an adequate steam supply to the kettle. 2. T urn the steam control valve to the open position by turning the knob counter -clockwise, then allow the kettle to preheat. NOTE: When cooking egg and milk products, the kettle should NOT be preheated, as pr oducts of this nature adher e to hot cooking sur faces.
4 CARE AND CLEANING Y our kettle must be cleaned r egularly to maintain its fast, efficient cooking performance, and to ensure its continued safe, r eliable operation. W ARNING: Do not use chloride base detergents. 1. Prepar e a war m water and mild detergent solution in the kettle.
5 STEAM CONTROL ASSEMBL Y SER VICE P AR TS 1 15 16 2 3 4 5 5 22 6 7 8 9 10 1 13 14 21 20 19 18 17 25 4 23 24 12 4 5 3 21 20 19 18 17 5 6 7 8 9 4 23 7 8 9 23 6 7 8 9 4 23 13 12 5 26 28 7 8 23 30 27 29 .
6 STEAM CONTROL ASSEMBL Y ITEM NO . P ART NO . DESCRIPTION QTY . 1. F A11056 Binding Head Screw , 6-32 x 1/2" lg. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .4 2. KE50458 End Cap, condensate return . . . . . . . . . . . . . . .
7 3 4 7 6 5 11 1 0 9 8 16 12 13 15 14 22 21 19 18 20 Se e S tea m Co ntr ol Dra wing 2 1 1 1 24 28 1 25 2 6 27 30 Se e S tea m Co ntr ol Dra wing 2 3 17 Steam In Configuration for SD Stand with Two Ke.
8 PLUMBING ASSEMBL Y (for SD Stands) ITEM NO . P ART NO . DESCRIPTION QTY . 1. FI00169 T ee, 1/2" NPT . (single kettle units) . . . . . . . . . . . . .1 (twin kettle units) . . . . . . . . . . . . . .3 2. KE51723 Pressur e Relief V alve, 1/2" NPT (single kettle units) .
9 6 7 8 4 5 1 4 2 3 1 2 3 1 1 1 2 9 1 1 1 2 1 0 F AUCET ASSEMBLIES.
10 F AUCET ASSEMBLIES ITEM NO . P ART NO . DESCRIPTION QTY . 1. KE50825-8 6 gallon . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1 KE50825-1 12 gallon . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
PRESSURE RELIEF V AL VE TESTING PROCEDURE The pressur e relief valve (optional on kettles) must be checked at least twice a year as part of the normal maintenance per formed. 1. Open steam valve and preheat kettle. 2. Stand to the side of the pressur e relief valve discharge tube and pull ring three or four times to insure fr ee movement.
TROUBLESHOOTING GUIDE This section contains information intended for use by Authorized Service Personnel only . PROBLEM A / Kettle heats too slowly or does not come to a boil. Pr obable Cause Remedy 1. Inadequate steam flow . Check for correct steam using chart below .
9.88" 251mm 1/2" NPT STEAM INLET 1/2" NPT CONDENSATE RETURN 8.00" 203mm 9.38" 238mm 12.25" 311mm 12.50" 318mm 8.13" 207mm 9.
14 F G NOTE: INLET AND RETURN NOT INTERCHANGABLE C A B WALL E D H 1/2" NPT STEAM INLET 1/2" NPT CONDENSATE RETURN STEAM CONTROL VALVE K M L N J 1.00" 25mm 1.25"/32mm WALL 2.25" 57mm GAL. LITRE A B C D E F G H J K L M N 3 11 IN 14.
15 F G NOTE: INLET AND RETURN NOT INTERCHANGABLE C A B WALL E D 1/2" NPT STEAM INLET 1/2" NPT CONDENSATE RETURN K M J 1.75" 45mm WALL H STEAM CONTROL VALVE 1.25" 32mm 2.25" 57mm L MARINE LOCK GAL. LITRE A B C D E F G H J K L M 3 11 IN 20.
SD ST ANDS WITH KETTLES CLEARANCE REQUIREMENTS TO COMBUSTIBLE AND NONCOMBUSTIBLE SURF A CES: Right - 0 Left - 0 Back - 0 MARINE LOCK SLIDING DRAIN PAN 18.00" 457mm 6.00" 152mm A 27.75" 706mm 22.00" 610mm 1.47" 37mm 1.47" 37mm H C 16.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Cleveland Range SD-1800 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Cleveland Range SD-1800 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Cleveland Range SD-1800 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Cleveland Range SD-1800 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Cleveland Range SD-1800 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Cleveland Range SD-1800 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Cleveland Range SD-1800 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Cleveland Range SD-1800. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Cleveland Range SD-1800 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.