Benutzeranleitung / Produktwartung POV-013 des Produzenten Broil King
Zur Seite of 13
A Subsidiary of Cadco, Ltd. Compact C onvection Ovens Instruct ion Manual Model PO V-0 03 Quart er Siz e/3 S helves Model PO V-0 13 Half Size /3 She lves 120 Volts/1450 Watts/ 12 Amps Congratulat ions on your pu rchase o f a BroilKing Profe ssio nal Co nvection O ven.
2 INDEX: I. Instructions For The Installer ............................................................................................................. 3 1. Data Plate ..................................................................................
3 I. INSTRUCTION FOR T HE INSTALLE R Congratulations! You have just purchased a new Bro ilKing Manual Convection Ove n. Let’s go over some of the basics before you start using your new oven. 1. DATA PLATE 2. CERTIFICATION 2.1 The “ MET ” mark on our data labels and on our user manual refers to the MET Product Safety Listing.
4 4. INSTALLATION 4.1 ELECTRICAL CONNECTION • Connection to the electrical power so u rce must be done according to all state and local cod es. Before connecting y our oven, make sure that the volta ge and the amps compl y w ith those stated on the data plate of your oven.
5 3. CONTROL PANEL 3.1 TIME DIAL • To operate your oven for a set ti me , you must first turn the time dial clockwise to the time y ou choose, from 0 to 60 minutes (if you’re facing the oven, it is th e dial on the left side of the control p anel).
6 ♦ Periodic inspections of the exhaust tube in the back of the oven should be made to insure it is clear for ventilation. If any residue is present, clean with a simple bottle brush.
7 IV. MAINTENANCE 1. ORDINARY MAINTE NANCE • All maintenance operatio ns must be done only by tr ained qualified personnel. • Before starting an y maintenance oper ation, disconnect your oven from the electric al power supply and wait for it to cool down.
8 VI. Remov e & Reattach Oven Door Fig. 1 Open door completely as in Fig. 1 Fig. 2 Fig. 3 Using a scre w driver or other ob ject, swin g door safet y lock down as shown in Fig s 2 – 3 – 4 Fig.
9 VII. C OOKIN G GUIDE The first and most important step will be: Have your new oven connected to the proper pow er source. If there is an y doubt about t he proper power o r the conn ections, have the ov en in stalled by a qualified electrician accordin g to your local codes.
10 Room temperatur e dough will spread out more than frozen or refrigerate d dough. The colder the dou gh, the less the cookie will spread / flatten out during baking.
11 • Bread ♦ Large loaves (1 lb -1 ½ lb) baked in 30 - 40 minut es at 325ºF. ♦ We found that you can bake dinner rolls using the same method as y ou do f or biscuits. • Pies The variables for bak ery products are endless, and pies are no exception.
12 ♦ Truss the chicken before roasting for more even cooking and e ye appeal. • Burgers ♦ Lay your ¼ pound frozen burgers out onto a sheet pan and season to taste. P lace them into 350ºF oven for about 10 to 12 minutes. ♦ Hamburger should be cooked to an internal temperature of 165 ºF to be safe according to HACCP guideline s.
13 VIII. WARRANTY • BroilKing warrants these ovens (in the United States a nd Canada) to be free from defects in mate rial and workmanship for a period of two years from date of purchase, unless otherwise noted below***.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Broil King POV-013 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Broil King POV-013 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Broil King POV-013 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Broil King POV-013 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Broil King POV-013 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Broil King POV-013 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Broil King POV-013 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Broil King POV-013. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Broil King POV-013 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.