Benutzeranleitung / Produktwartung PC104 des Produzenten Bravetti
Zur Seite of 16
/ Pressure Cooker Use and Care Instructions Model PC104 For information or assistance call 514-842-8691 EURO-PRO Corporation 178 West Service Rd. Champlain, NY 12919.
.
CAUTION! Read all instructions in this book before using. Be sure you understand all oper ating instructions before using the pressure cooker. IMPORTANT SAFEGUARDS To reduce the risk of personal in jury or damage to property, follow basic safety pr ecautions when us ing this appli ance, including the followi ng: 1.
FIVE (5) YEAR LIMITED WARRANTY EURO-PRO CORPORATIO N warrant s this product to be free f rom defec ts in materia l and workm anship for a per iod of f ive (5) years fro m the da te of purcha se when ut ilized fo r nor mal household use.
USING FOR THE FIRST TIME Please read thes e instructions carefull y before usin g the cookware for th e first time. • Before first use, wash t he pressure cooker and lightly oil the seal ring. • Put at least 1 1/2 cups of water/liquid in the pot with the foo d.
COOKING TIME CHART Linguini with Clam Sauce 2 Tbs. good olive oil 2 Tbs. butter 7 cloves garlic , minced ¾ cup chopped fresh basil 2 tsp. Oregano ½ tsp. Crushed red pepper 2 bottles clam juice (8 oz . each) 1 lg.can diced tomatoes (29 oz .) 1 can tomato sauce (8 oz.
USING YOUR PRESSURE COOKER Barbeque Pork Pull-Apart 3 ½ lb. por k shoulder b lade roast 1 can or bottle beer (16 oz.) 1 cup water 1 Tbs. liquid smoke 1 tsp. onion salt 1 tsp. Kosher salt 1 tsp. coarse ground pepper 1 bottle (18 oz .) barbeque sauce ( your favo rite br and) Pour beer, water and the next 4 seasonings into 31/2 qt.
ADDING INGREDIENTS & LIQUIDS Honey Blueberry Rice Pudding 1 cup white rice, long- o r short-grain 2 ¼ cup water 1 cinnam on stick 1” vanilla bea n ½ tsp. Salt 2 Tbs. Butt er 1/3 cup ho ney ½ cup granulated sugar 1 cup half & half 3 lg. Egg yolks ½ cup blueberries ¼ tsp.
RELEASING PRESSURE Pumpkin Cheesecake 1 cup cinnamon graha m cracker c rumbs ½ cup granulated sugar ½ stick butt er, melted 16 oz. cream cheese, so ftened 1 Tbs. butter 1 tsp. vanilla 1 cup brown sugar, fir mly packed 1 can (16 oz.) solid-pack pumpkin 2 Tbs.
STARTING TO COOK All American Pot Roast 3-4 lb. Round Roast 2 Tbs. veg etabl e oil ½ cup good red wine 1 clove ga rlic, minced 1 medium onion , coarsely choppe d 1 Tbs. Worcestershire sauce 1 Tbs. ketchup 1 Tbs. Bett er Than Bouillon beef bouillon base 1 tsp.
Perfect Green Beans 1 lb. Bag frozen whole green beans 3 Tbs. butter 2 cloves garlic , finely minced ½ tsp. salt ½ tsp. ground black pepper 1 cup hot water Melt butter on medium in 3 ½ qt. pressure pan. Add garlic, sa lt and pepper and sir for 30 seconds being carefu l not to brown the garlic.
CLEANING AND STORAGE Sunday Roast 3-4 lb. Round Roast 2 Tbs. vegetable oil 1 Tbs. balsamic vinegar ½ cup good red wine 1 clove ga rlic, minced 1 medium on ion, coarsely chopped 1 Tbs. Worcestershire sauce 1 Tbs. ketchup 1 Tbs. Bett er Than Bouillon beef bouillon base 1 tsp.
Pork Chops and Applesauce 4 medium pork lo in chops about ½ inch thick 3 Tbs. vegetable oil 1 tsp. salt 1 tsp. coarse ground pepper 3 Tbs. butter 1 shallot, finely chopped 1 clove ga rlic, minced 2 tsp.
TROUBLE SHOOTING Great Northern Bean Sou p 16 oz. dried gr eat northern beans 10 cups water 2 Tbs. Oil 8 oz. ham cubes 7 cups water 1 small onion, chopped fine 1 cup celery ribs and leaves, sliced 1 cup carrots , chopped 2 bay leaves 1 tsp. Coarse ground black pepper 2 tsp.
TROUBLE SHOOTING continued Quick ‘n Easy Chicken No odle Soup (Version 2) 2 Tbs. Olive Oil 1 Tbs. Butt er 1 Medium Onion (coarse ly chopped) 6 cups canned chicken broth 3-4 lbs. cubed, boneless , skinless chicken breast 2 tsp. kosher salt 1 tsp. Ground black pepper 1 tsp.
Recipes courtesy of Alison Duboi s from her upcom ing cookbook, “ Yum! Recipes from the Bravetti Kitchen.” Chicken Noodle Soup (Version 1) 3-4 lb. Whole Fryer Chicke n 2 Tbs. Olive Oil 1 Tbs. Butt er 1 Medium O nion (coarsely chop ped) 6 cups canned chicken broth 1 ¼ cup chopped celery 1 ¼ cup chopped carrots 2 tsp.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Bravetti PC104 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Bravetti PC104 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Bravetti PC104 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Bravetti PC104 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Bravetti PC104 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Bravetti PC104 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Bravetti PC104 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Bravetti PC104. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Bravetti PC104 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.