Benutzeranleitung / Produktwartung 1200 SERIES des Produzenten Blodgett
Zur Seite of 16
1200 SER IES ELECTR IC DECK OVEN INST ALLA TI ON - - OPE RA TIO N - - MAI NTENA NCE BL OD GETT OVEN COMP ANY www .blodgett.co m 44 Lakeside Aven ue, Bur lington, Vermont 05401 U SA T elephone (800) 331-5842, (802) 860-3700 Fax: (802)864-0183 PN 11360 Rev D (6/01) E 2001 - - - G .
IMPORT ANT F O RY O U RS A F E T Y Do no t sto re o r use gasol ine or ot he r flammable vapors or liq u id s i n th e vi ci ni ty of th is or an y oth er ap p li an ce . W ARNING: IM PROPER INST ALLA TION, ADJUSTMENT , AL TERATION , SERVI CE OR M AI NTEN AN CE CA N CAUS E PROPERT Y DAMAGE , INJURY OR DEA TH.
BL ODGET T - THE REP UT ATION YOU CAN COUNT ON F or a century and a half , The Blodgett Ov en Company has been buildi ng ovens and nothing but ovens. We’ve set the in- dus tr y’s q ua lity sta nd ar d for all kind s of ovens for eve ry food - service o peratio n regardless o f size, appl icatio n or budget.
Y our Service Agency’s Address: Model : Serial Number: Y our oven was instal led by : Y our oven ’ s inst alla tion w a s che ck ed by:.
Ta b l e o f C o n t e n t s Intro duction Oven Des crip tion and Sp ecifications 2 ................................ Oven Co mpon en ts 3 ............................................... Ins tallatio n Delivery and L ocation 4 .........................
Intr oduc ti on 2 Oven Descr iptio n and Specifications Blodg ett D ec k oven s hav e set in du str y w ide s ta n - dards of excell ence for baking characteri stics, performance and rel iabil ity .
Intr odu cti on 3 Oven Comp onents Ultra Rokite Deck - - - s ton e dec k th at a bs orbs hea t from b elow t o cook t he bot tom of t he p rodu ct . Steel Deck - - - abs orb s hea t fr om be low to c ook the botto m of the pro duct. Deck Sup ports --- h o l d t h e o v e n d e c k s .
Ins tallat ion 4 Del ivery and Loc atio n DELIVERY AND INSPECTION All Blo dgett ovens are shipped in containers to prevent damage. Upon deli very of your new ov en: D Inspect the shipping co ntainer for external dam- age. Any ev idence o f damage should be noted on the del ivery receipt which must be signed by the driver .
Ins tallat ion 5 Oven Assembly LEG A T T A CHM ENT 1. T ip botto m ov en sectio n backward. 2. Att ach th e 32” (81, 2 cm) front legs w ith two bol ts to the underside of the o ven frame. 3. Lift the o ven to the upright positio n. Bloc k up the back end.
Ins tallat ion 6 Oven Assembly VENTIL A T ION 1. Assemble the back vents. 2. Screw the back vent to the rear o f each oven sec tion w ith t he offs et (e nla rge d) en d tow a rd the botto m. Hole s are provided. F or stac ked units, the top of the lower back vent fits i nside the botto m of the upper vent.
Opera ti on 7 Control P an el 1 2 3 4 5 6 7 Figure 5 COMPONENT D ESCRI PTION 1. TIMER - - - Used to set the desired cook ti me. 2. THERMOST A T IND ICA TOR LIGHT --- W h e n li t indi cates heaters are in o peration. When the li ght goes out, the oven has reached set o per - ating temperature.
Opera ti on 8 General Baking T ips PREHEATING NO TE: Preh ea ting will vary be twe en Ultra Rokite shelf a nd steel shel f ovens. D A steel baking shelf set to 600 _ F (316 _ C) w il l preheat in 30-40 mi nutes. An additional 20 min- ut es s hould b e allow ed f or th e oven to soak up heat.
Maint enance 9 Cle aning and Prevent ative Maint enance CLEANING THE OVEN P ainted and stainless steel ovens may be kept clea n an d in good cond ition w ith a ligh t oil. 1. Saturate a clo th, and wipe the oven when it is cold. 2. Dr y the oven w it h a clea n clot h.
Maint enance 10 T rou bl eshooti ng Gu id e POSSIB LE CA USE(S) SUGGESTED REMEDY SYMP TOM: Stro ng bottoms on the bakes S T oo much bottom heat S F aulty f lue (strong di rect vent) S Produ ct lef t i.
Maint enance 11 T rou bl eshooti ng Gu id e POSSIB LE CA USE(S) SUGGESTED REMEDY SYMP TOM: Pro duct dried out S Oven temperature too lo w S Not usi ng enough water in the mix S Thermostat ou t of cal .
CUS TOMER INSERT WIRI NG DIA G RAM HERE.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Blodgett 1200 SERIES (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Blodgett 1200 SERIES noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Blodgett 1200 SERIES - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Blodgett 1200 SERIES reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Blodgett 1200 SERIES erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Blodgett 1200 SERIES besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Blodgett 1200 SERIES verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Blodgett 1200 SERIES. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Blodgett 1200 SERIES gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.