Benutzeranleitung / Produktwartung BRGG0090 des Produzenten Wolfgang Puck
Zur Seite of 16
W olfgang Puck Indoor “Re v ersible” Electric Grill/ Griddle manual IMPORT ANT NO TICE PLEASE DO NO T RETURN T O ST ORE. If y ou hav e any pr oblems with this unit, contact C onsumer Relations for service PHONE: 1-800-27 5-827 3 or visit our w ebsite at www .
1 2 IMPORT ANT S AFEGU ARDS When using electrical appliances, basic safety pr ecautions should alwa ys be follo wed, including the follo wing: 1 Read all instructions. 2 Do not touch hot surf aces. Use handles or knobs. 3 T o protect against electric shock, do not immerse c ord or plug in wat er or other liquid.
3 T able of Cont ents Important Safeguar ds 1 Sav e These Instructions 2 Befor e Y our First Use 2 About W olfgang Puck 3 Kno w Y our Indoor “Re versible” Electric Re versible Grill/ Griddle 5 Usi.
5 6 Kno w Y our Indoor “Re v ersible” Electric Grill / Griddle Re versible Grill/ Griddle Plate Dual Sided Scraper Interlock T ab Adjus table T emperature Pr obe Splash Guard - Side P anel (Left) .
7 8 Using Y our Electric Grill / Griddle Place the applianc e on a flat, lev el surface, such as a c ountertop or table. Place the c ooking surface onto the base with either the grill or griddle surfac e up, accor ding to y our recipe. Insert pow er point into the po wer point holder on the grill/ griddle plate.
10 9 Grilling T ips 1 The nons tick cooking surface is metal ut ensil safe. How ev er care should be taken when using metal ut ensils with this product. Only use the enclosed scaper to clean the griddle 2 Be careful not t o transfer germs fr om ra w meat to cook ed meat.
11 12 Grilling Chart ( cont.) Meat Time/T emp . Doneness T est Helpful Hints CHICKEN PIECES Bone-in 25 - 35 min. Until juice in cent er Grill bone-in chicken meaty 350° is no longer pink side down fo r the first 10 minutes, then turn ev ery 5 minutes until done.
13 14 Quick and Eas y Kabobs Sensational, succulent kabobs ar e quick and as easy as 1 - 2 - 3 to mak e! Use these tips and charts to get start ed, then let your palat e be your guide. Her e’s ho w: Choose meat, v egetable and brush-on sauce from Guide t o Great Kabobs (page 12).
15 16 Griddle Cooking Guide Follo w these guidelines for succes sful griddle cooking: 1 If y ou prefer cooking f oods without added butter or oil, first season the griddle surfac e to pre vent an y sticking. Season the griddle surfac e after each cleaning or before initial use .
17 18 Citrus Marinat ed Sw or dfish 4 servings INGREDIENTS 4 medium Sw ordfish st eaks (appro x 3/ 4 inch thick) 6 clo ves garlic, minced 1 bunch fresh cilantr o, chopped 1/2 cup oliv e oil 3 small se.
19 20 Ginger T eriy aki Scallops 4 servings INGREDIENTS 1 tablespoon grat ed onion 3 small garlic clo ves, minced 1 tablespoon fresh ginger , grat ed 1 cup so y sauce 1 teaspoon sesame oil 1/2 cup sak.
21 22 Grilled Lamb Chops 4 Servings INGREDIENTS 1/2 cup oliv e oil 6 clo ves garlic, minced 1/2 cup dry r ed wine 1 bunch rosemary , leav es remo ved 2 tablespoons chopped fresh th yme 12 baby lamb ch.
23 24 Quick and Eas y Grilled Shrimp on Rosemary Sk e w ers 5 servings INGREDIENTS 1 pound large shrimp (36-40) – peeled and de veined 2 cups bottled italian dres sing 1/ 4 cup chopped fresh parsle y 10 large br anches fresh r osemary METHOD 1 Peel and dev ein shrimp and place int o a large Ziploc bag with italian dr essing and chopped parsle y .
25 26 Sesame Crust ed T una 4 Servings INGREDIENTS 1 1/2 pounds fr esh tuna for equal steaks 1 teaspoon so y sauce 1 tablespoon sesame oil sprinkle garlic salt sprinkle white pepper 1/2 cup black and whit e sesame seeds ( Or you can use just one of the c olors) METHOD 1 Preheat the griddle side on high f or 10 minutes.
28 27 W est ern Omlette Pepper Rings 4 Servings INGREDIENTS 2 large bell peppers, cut int o 1/2 inch rings(All r emaining pieces diced) 2 whole green onion, slic ed 1/2 cup ham c enter slice, dic ed 1/2 cup shr edded American cheese 8 large eggs, beat en METHOD 1 Preheat the griddle side f or 10 minutes.
29 30 Limit ed W arranty This w arranty co v ers all defects in workmanship or mat erials in the mechanical and electrical parts, arising under normal usage and care , i n this product for a peri od of 12 mo nth s fr om the dat e of purchase pro vided y ou are able to pr esent a val id pr oof-of-purchase .
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Wolfgang Puck BRGG0090 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Wolfgang Puck BRGG0090 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Wolfgang Puck BRGG0090 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Wolfgang Puck BRGG0090 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Wolfgang Puck BRGG0090 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Wolfgang Puck BRGG0090 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Wolfgang Puck BRGG0090 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Wolfgang Puck BRGG0090. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Wolfgang Puck BRGG0090 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.