Benutzeranleitung / Produktwartung BICM0015 des Produzenten Wolfgang Puck
Zur Seite of 16
1 W olfgang Puck Aut omatic Fr oz en Dessert Mak er with Insulated Case with Lid Use and Car e IMPORT ANT NO TICE PLEASE DO NO T RETURN T O ST ORE. If y ou hav e an y pr oblems with this unit, contact C onsumer Relations for servic e PHONE: 1-800-27 5-82 73 or visit our w ebsite at wphouse w ares.
1 2 ADDITIONAL S AFETY INFORMA TION NO TICE: This appliance has a polarized plug ( one blade is wider than the other). T o r educe the risk of electric shock, this plug will fit in a polariz ed outlet only one wa y . If the plug does not fit fully in the outlet, rev erse the plug.
3 4 T able of Cont ents Important Safeguar ds 1 A dditional Safety Information 2 Befor e Y our First Use 2 About W olfgang Puck 3 Kno w Y our Fr oz en Dessert Mak er 5 Assembling Y our Fro zen Dessert.
5 6 Kno w Y our Fr o z en Dessert Mak er T ranspar ent Cov er Dessert Mak er Insulated Case with Lid Mixing Arm Free zer Bo wl Motor Housing Pow er On/ Off Switch HSN08_MiniIceCreamMaker 3/21/08 8:27 .
7 8 Assembling Y our Fr oz en Dessert Mak er Unlike other fr ozen dessert mak ers in the mark etplace, the Free zer Bo wl of y our W olfgang Puck Dessert Maker also serv es as the housing.
9 10 Using Y our Fr o z en Dessert Mak er 1 Alwa ys ensur e y our Free zer Bo wl is complet ely fro zen bef ore using. Do not take the Fr eezer Bowl out of the fr eezer until y our ingredients are measur ed and prepared. R emov e the cov er from the insulated case and place the Fr eez er Bowl in the case .
11 12 Recipes T imes for churning are appro ximate and v ary depending on initial starting temper ature and type of mixture. There are no s tabilizers or emulsifiers in these recipes. Some separation in the finished product is normal aft er the first da y of stor age in the freezer .
13 14 Choc olate Gelat o Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS Step 1 1/2 cup sugar 1 cup heav y cream 1/2 cup milk Speck of salt (less than 1/8 tsp .
15 16 Eas y Old T ime V anilla Ice Cr eam Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS 2 cups heav y cream 2 cups whole milk 3/ 4 cup sugar 2 teaspoons v anilla Speck of kosher salt (les s than 1/8 tsp ) METHOD 1 Combine all ingr edients in mixing bowl.
17 18 Lemon Gelat o Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS Step 1: 4 eggs 2 cups sugar Combine the abo ve ingredients in a double boiler o ver simmering wa ter whisking gently until mixture thick ens, about 10 minutes.
19 20 Pumpkin Ice Cr eam Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS 2 cups heav y cream 1 cup bro wn sugar 1 cup pureéd pumpkin 1 tablespoon vanilla Speck of kosher salt (les s than1/8 tsp ) 1 teaspoo.
21 22 Str awberry Sorbet Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS 2 1/2 cups fr esh str awberries 2/3 cup sugar 2 teaspoons lemon juic e METHOD 1 Combine all ingr edients in mixing bowl. 2 Chill mixture f or at least 2 hours ( can be o vernight) in r efriger ator then pour into Fr eez er Bowl.
23 24 T omat o Gr anita Mak es approxima tely 2.5 cups INGREDIENTS 2 pounds grape t omatoes (pur eed)* 1/ 4 cup sugar 2 tablespoons horseradish 2 teaspoons k osher salt 2 tablespoons lemon juice 1 jalapeño pepper , minced METHOD 1 Combine all ingr edients in mixing bowl.
25 26 Z esty Lime Gelat o Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS Zes t from 3 limes (1 tablespoon) 4 tablespoons lime juice 2/3 cup sugar 1 cup heav y cream 1 cup plain y ogurt (NO T non-fat) 1 teaspoon v anilla Speck of kosher salt (les s than 1/8 tsp ) METHOD 1 Combine all ingr edients in mixing bowl.
28 Whit e Chocolat e Malt Ic e Cr eam Mak es approxima tely 1 quart INGREDIENTS 2 cups milk 2 cups heav y cream 8 egg y olks METHOD 1 In a large hea vy sauc epan, combine the milk and cr eam and bring to a boil. 2 In a large s tainless st eel mixing bowl, whisk the egg y olks.
30 Limit ed W arr anty This w arranty c o vers all def ects in workmanship or mat erials in the mechanical and electrical parts, arising under normal usage and care , in this product for a peri od o f 1 2 mo nth s f r om the dat e of purchase pro vided you ar e able to pr esent a vali d p r oof-of-pur chase.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Wolfgang Puck BICM0015 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Wolfgang Puck BICM0015 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Wolfgang Puck BICM0015 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Wolfgang Puck BICM0015 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Wolfgang Puck BICM0015 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Wolfgang Puck BICM0015 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Wolfgang Puck BICM0015 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Wolfgang Puck BICM0015. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Wolfgang Puck BICM0015 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.