Benutzeranleitung / Produktwartung SC-1 des Produzenten Wells
Zur Seite of 16
PRINTED IN UNITED ST A TES OF AMERICA WELLS BLOOMFIELD, LLC 2 ERIK CIRCLE, P . O. Box 280 V erdi, NV 89439 www .wellsbloomfield.com telephone: 775-689-5703 fax: 775-689-5976 IMPORTANT: DO NOT DI SCARD.
004 p/n 305145 Op M LL-Series Warmers Unless otherwise specified, all commercial cooking equipment manufactured by WELLS BLOOMFIELD, LLC is warranted against defects in ma terials and workmanship for .
WARRANTY xi SPECIFICATIONS 1 FEATURES & OPERATING CONTROLS 2 PRECAUTIONS & GENERAL INFORMATION 3 AGENCY LISTING INFORMATION 3 INSTALLATION 4 OPERATION 5 CLEANING INSTRUCTIONS 7 TROUBLESHOOTING SUGGESTIONS 9 MAINTENANCE INSTRUCTIONS 10 PARTS & SERVICE 12 CUSTOMER SERVICE DATA 13 Thank You for purchasing this Wells Blo omfield appliance.
FEATURES & OPERATING CONTROLS 2 A. THERMOSTAT 1. Soup Cooker and Cook ’N Hold Warmers are th ermostatically controlled. Power is applied to the heating element accordi ng to the control knob position and the actual temperature at the sensing element.
PRECAUTIONS AND GENERAL INFORMATION 3 E6070 AGENCY LISTING INFORMATION Refer to the product nameplate for the specific a ppliance for agency listings. In general: This appliance conforms to NSF Standard 4 for sanitation only if installed in accordance with the supplie d Installation Instructions.
INSTALLATION 4 UNPACKING & INSPECTION Carefully remove the appliance from the carton. Remove all protective plastic film, packing materials and accessor ies from the Appliance before connecting electri c al power or otherwise performi ng any installation procedure.
OPERATION 5 WET OR DRY OPERATION fo r SOU P COO KERS 1. Carefully read the description of the Soup Cooker operation on the specification sheet. 2. a. Most Soup C ookers are designed for WET OR DR Y operation. b. Soup Cookers may be used wet , or may be used dry .
OPERATION (continued) 6 MODEL CAPACITY PREHEAT TIME WET DRY 6411 11 QT. INSET STAINLESS STEEL 10 min. 10 min. SC-7 7 QT INSET ANODIZED ALUMINUM 10 min. 10 min. SC-11 11 QT INSET ANODIZED ALUMINUM 10 min. 10 min. LLCH-1220 12” x 20” x 6” Pan ST AINLESS STEEL 30 min.
CLEANING INSTRUCTIONS 7 004 p/n 305145 Op M LL-Series Warmers DAILY CLEANING INSTRUCTIONS PREPARATIONS: Turn control knob(s) to OFF. Unplug the wa rmer. Allow warmer to cool before proceeding. Remove any insets, pans and/or ad apte r tops Drain or remove water from well if used f or wet operation.
CLEANING INSTRUCTIONS (continued) 8 004 p/n 305145 Op M LL-Series Warmers CAUTION: CHEMICAL BURN HAZARD Deilimng chemicals may be caustic. Wear appropriate personal protective equipment. Follow cleaner manufacturer's instructions f or saf est use.
TROUBLE SHOOTING SUGGESTIONS 9 004 p/n 305145 Op M LL-Series Warmers SYMPTOM POSSIBLE CAUSE SUGGESTED REMEDY No power to warmer Circuit breaker off or tripped Reset circuit breaker Unit not plugged in.
MAINTENANCE INSTRUCTIONS 10 CARE OF ANODIZE D ALUMINUM (SC-7 & SC-11) The well in your Wells Warmer or Soup Cooker is constructed of high quality anodized aluminum. As long as the anodized surface layer is intact, the equipment will not co rrode. The anodized surface can be damaged by mechanical abrasion, hard water deposits and chlorine: 1.
MAINTENANCE INSTRUCTIONS (continued) 11 CARE OF ST AINLESS STEEL (6411 & LLCH-1220) Stainless steel is a marvelous material: strong, lustrous and low maintenance. With a minimum of care, it will normally retain its beauty and durability for the life of the equipment.
PARTS & SERVICE 12 D E S C R I P T I O N P A R T N O . I N S E T S 2½ QT. ROUND INSET w/ lid 20773 4 QT. ROUND INSET w/ lid 20774 7 QT. ROUND INSET w/ lid 20587 11 QT. ROUND INSET w/ lid 20908 11 QT. ROUND INSET w/ hinged lid 21057 ADAPTER TOPS FOR SC-11 ONE 7 QT.
D E S C R I P T I O N P A R T N O . ACCESSORIES 6 oz. SOUP LADLE 21764 LEGS FOR LLCH-1220 LEGS, 1/2” Plastic Adjustable, set of 4 50676 LEGS, 1” Plastic Adjustable, set of 4 21109 LEGS, 2” Plast.
Genuine Parts Protect - YOU - All - W ays SER VICE TRAINING - QUALITY SER VICE SER VICE TRAINING - QUALITY SERVICE CUSTOMER SA TISF ACTION CUSTOMER SA TISF ACTION Commercial Food Equipment Service Ass.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Wells SC-1 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Wells SC-1 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Wells SC-1 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Wells SC-1 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Wells SC-1 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Wells SC-1 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Wells SC-1 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Wells SC-1. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Wells SC-1 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.