Benutzeranleitung / Produktwartung ML-52497 des Produzenten Vulcan-Hart
Zur Seite of 8
CONVEYORIZED PIZZA OVEN MODEL CB1824E ML-52497 VULCAN-HART COMPANY, P.O. BOX 696, LOUISVILLE, KY 40201-0696, TEL. (502) 778-2791 FORM 30995 (9-96) INST ALLA TION & OPERA TION MANUAL.
— 2 — Installation, Operation and Care of MODEL CB1824E CONVEYORIZED PIZZA OVEN PLEASE KEEP THIS MANUAL FOR FUTURE USE GENERAL The Vulcan Conveyorized Pizza Oven uses Calrod heaters in independently controlled groups. The heaters and conveyor speed have a wide range of adjustment suitable for pizza baking or other uses.
— 3 — LOCATION This oven can be placed on a suitable counter surface. Allow 4" minimum bottom clearance and 6" minimum clearance on all sides of the oven. Additionally, appropriate operator access is required to the front and back of the oven, and 27" minimum clearance on either side to allow removal of the bottom deflector pan.
— 4 — Cord Connected Ovens WARNING: THE ELECTRICAL CORD HAS A GROUNDING PLUG WHICH MUST BE CONNECTED TO A PROPERLY GROUNDED RECEPTACLE. IF THE RECEPTACLE IS NOT THE PROPER GROUNDING TYPE, CONTACT AN ELECTRICIAN. DO NOT REMOVE THE GROUNDING PRONG FROM THE PLUG.
— 5 — OPERA TION WARNING: THE OVEN AND ITS PARTS ARE HOT. BE VERY CAREFUL WHEN OPERATING AND CLEANING THE OVEN. CONTROLS (Fig. 1) MAIN POWER SWITCH — Turns power on or off. PILOT LIGHT — Main power is on when light is on. TOP HEAT - IN — Settings [ 0 - 10 ] adjust the first two heaters above the conveyor.
— 6 — Maximum product size is 18" wide. Moving product through the 24" long baking chamber requires about 6 - 8 minutes, depending on the belt speed. Belt Speed 1 is slowest (for more doneness); Belt Speed 10 is fastest and results in lighter toasting or less doneness.
— 7 — Raw Dough pizza products use fresh-prepared dough (or thawed from frozen). These doughs are either run through a "sheeter" or "tossed" and then "proofed" in a proofing cabinet before baking.
— 8 — OFF , turn the conveyor speed to 5. Using a plastic abrasive pad, carefully wipe the conveyor belt in a horizontal motion (side-to-side) to remove baked-on product. Wipe the conveyor in the same manner with a hot damp cloth. When the open link of the conveyor is accessible at the front, turn the main power switch OFF.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Vulcan-Hart ML-52497 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Vulcan-Hart ML-52497 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Vulcan-Hart ML-52497 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Vulcan-Hart ML-52497 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Vulcan-Hart ML-52497 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Vulcan-Hart ML-52497 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Vulcan-Hart ML-52497 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Vulcan-Hart ML-52497. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Vulcan-Hart ML-52497 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.