Benutzeranleitung / Produktwartung HB-1101 des Produzenten Salton
Zur Seite of 9
hand blender Instruction Booklet Model: HB-1101 ® Booklet_HB-1101_ENG:Salton Booklet 5/25/09 3:43 PM Page 1.
IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances , basic safety precautions should alw ays be followed including the following: 1. Read all instructions . 2. T o protect against electrical hazards , do not immerse motor body , cord, plugs , or the appliance in w ater or other liquid.
3 SA VE THESE INSTRUCTIONS HOUSEHOLD USE ONL Y POLARIZED PLUG T his appliance has a polarized plug (one blade is wider than the other). T o reduce the risk of electric shock, this plug will fit in a polarized outlet only one way . If the plug does not fit fully in the outlet, reverse the plug.
HOW T O USE IMPOR T ANT • Mak e sure that the hand blender is unplugged from the wall outlet before assembling or removing attachments . • Do not operate the hand blender continuously for more than 1 minute . Let the motor rest for 1 minute between each use .
NO TE: If food gets lodged around the Blade or the Blade Guard, unplug the unit from the wall outlet and use a spatula to dislodge the food. T he Blade is very sharp . DO NO T use your fingers . IMPOR T ANT : NEVER immerse the hand blender past the length of the Blending Attachment.
RECIPES Eggnog Milkshake 1 cup (250 ml) store bought ready eggnog 1/4 tsp . (1 ml) vanilla 1 scoop vanilla ice cream Pinch nutmeg Blend the first 3 ingredients until mixture is smooth and creamy . Sprinkle with nutmeg. Serves 1 V anilla or Chocolate Milkshake 3 scoops vanilla or chocolate ice cream 1-1/2 cups (375 ml) milk 1 tbsp .
Creamy Broccoli Soup 2 tsp . (10 ml) olive oil 1 small onion, chopped 1 bunch fresh broccoli 1-1/2 cups (375 ml) chick en broth 1/4 tsp . (1 ml) oregano Pinch cayenne pepper 1 cup (250 ml) milk Heat oil in a large pot over medium heat. Add onions and sauté until tender .
Greek Salad Dressing 1/2 cup (125 ml) extra virgin olive oil 2 tbsp . (30 ml) red wine vinegar 1 tbsp . (15 ml) lemon juice 1 tsp . (5 ml) garlic powder 1/4 tsp . (1 ml) pepper 2 tbsp . (30 ml) dried oregano , crushed 3/4 tsp .(3.75 ml) salt 1 tsp . (5 ml) dijon mustard Pinch thyme Blend all ingredients until well combined.
A short supply cord is provided to reduce the hazards of becoming entangled in or tripping over a long cord. Extension cords may be used if care is exercised in their use .
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Salton HB-1101 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Salton HB-1101 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Salton HB-1101 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Salton HB-1101 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Salton HB-1101 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Salton HB-1101 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Salton HB-1101 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Salton HB-1101. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Salton HB-1101 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.