Benutzeranleitung / Produktwartung KD66B des Produzenten Kambrook
Zur Seite of 20
2 Combi- Steamer/Fr ypan KD66B Issue 1/00 G G O O O O D D N N A A M M E E G G O O O O D D V V A A L L U U E E.
2 Kambr ook Safety W elcome to Kambr ook and your ne w V ersatile Combi-Steamer/Frypan. At Kambrook w e belie ve that the saf e performance of our pr oducts is the first priority in any consumer pr oduct so that you, our valued customer , can confidently use and trust our pr oducts.
3 6 5 4 2 1 5 3 7 8 9 F eatures of y our Kambr ook V ersatile Combi-Steamer/Fr ypan 1. Fr ypan Base with non-stick surface and hea vy-duty cool-touch phenolic handles for table serving. 2. Stainless Steel Steaming T ray with multiple steam holes for maxim um efficiency .
4 Using Y our Kambr ook V ersatile Combi-Steamer/Frypan Befor e first use remo ve an y promotional labels and wash the Combi-Steamer/Fr ypan in warm, soapy water .
5 Maintaining y our Kambr ook Combi-Steamer/Frypan Alwa ys turn the power off at the po wer outlet and then unplug the Combi- Steamer/Fr ypan and allowing the unit the cool down befor e disassembling any parts.
6 Hints and Tips: All cooking guides and recipe times ar e to be used as an indication only , as the freshness, size, and cuts etc . of vegetables and meats used will var y the cooking times Read reci.
7 in water . Stand the dish on the steaming rack (r oasting position) to a void dir ect contact with the bottom of the Combi- Steamer/Fr ypan. Steaming Recommended temperatur e control setting: 4 Stea.
8 Guide to r oasting Place steaming rack in appliance (r oasting position) and place meat on top . Cover and r oast according to the chart above. Note: F or golden appear ance quic kly panfr y before steaming. Guide to steaming Meat and chick en can also be steamed.
Ingredients Preparation Time on T emperature Contr ol Setting 4 Artichoke T rim stalks and lea ves; k eep whole Place in steaming tra y or steaming rack and steam for 20 – 30 minutes Asparagus T rim.
10 Chick en Cooking time on T emperature Control Setting 4 Breast 20 – 25 minutes Thigh 20 – 25 minutes Legs (drumstick) 30 – 35 minutes Rice cook ed directly in the Combi-Steamer/Fr ypan fr ypan W ash and rinse well.
11 Seaf ood Cooking Time at Control Setting 4 Clams – small 3 minutes – medium 6 – 8 minutes – large 10 – 12 minutes Crabs – small 7 – 10 minutes – medium 15 minutes – large 20 – 25 minutes Fish – flat (sole) 5 – 7 minutes – fillets 5 – 7 minutes – round (tr out) 10 – 12 minutes – steaks 2.
12 Recipes P otato and spinach salad Ser ves 4 – 6 800g new potatoes 1 medium Spanish onion, finely chopped 1 cup thinly sliced gr een shallots 1 / 2 bunch English spinach 2 tablespoon freshl y snip.
13 Steamed salmon cutlets with hokkien noodles Ser ves 2 2 salmon cutlets 150 – 200g each 300g hokkien noodles 200g snow peas, trimmed and cut in strips 2 tablespoons sw eet soy sauce 1 tablespoon of sesame oil 1 / 4 cup finely chopped gr een onion 1 / 4 cup finely chopped fr esh coriander Freshl y ground black pepper 1.
14 Chick en and mushr oom risotto Ser ves 4 2 x chick en breast fillets (300g) 1 tablespoon butter 1 tablespoon olive oil 1 medium onion, finely chopped 1 clov e garlic, crushed 1 cup of sliced button.
15 Orange pik elets Mak es appr oximatel y 15 1 cup self-raising flour 2 teaspoons sugar 1 egg 2 teaspoons of melted butter or margarine Rind of 1 orange 1 / 2 cup milk 1. Sift the flour into a bowl, add sugar . 2. Make a w ell in the centre and break in the egg.
16 Madras beef curry with tomatoes and chickpeas Ser ves 4 500g diced beef (blade, round or chuck steak) 1 medium br own onion (diced) 2 teaspoon minced garlic 1 teaspoon bottled chilli paste 1 1 / 2 tablespoons madras curry paste Freshl y ground black pepper 3 tablespoon peanut oil 2 440g tins of peeled tomatoes 1 375g tin of chickpeas 1.
17 Notes.
18 Notes.
Kambr ook 1 2 Month Replacement W arranty KAMBR OOK warrants the pur chaser against defects in w orkmanship and material, for a period of 12 months from the date of pur chase (3 months commer cial use).
Kambrook 4 Kingston T own Close Oakleigh, Victoria 3166, Australia Customer Ser vice Line (free call) 1800 800 634 Customer Service Fax 1800 621 337 Kambrook (New Zealand) Mono Place Ellerslie, Auckla.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Kambrook KD66B (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Kambrook KD66B noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Kambrook KD66B - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Kambrook KD66B reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Kambrook KD66B erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Kambrook KD66B besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Kambrook KD66B verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Kambrook KD66B. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Kambrook KD66B gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.