Benutzeranleitung / Produktwartung ML-134252 des Produzenten Hobart
Zur Seite of 8
MODEL 2912B SLICER MODEL 2912B M L-134251 ML-134252 Previous models covered by this manual: 2912B M L-134123 701 S. RIDGE AVENUE TROY, OHIO 45374-0001 937 332-3000 www.
– 2 – © HOBART CORPORATION 1998, 2004 Installation, Operation and Care of MODEL 2912B SLICER SA VE THESE INSTRUCTIONS GENERAL The model 2912B slicer is equipped with a 1 / 2 HP motor and is available for single-phase electrical service. The slicer features the exclusive Hobart Clean Cut TM contoured stainless steel knife with super alloy edge.
– 3 – INST ALLA TION UNPACKING Immediately after unpacking the slicer, check for possible shipping damage. If the slicer is found to be damaged, save the packaging material and contact the carrier within 15 days of delivery.
– 4 – Fig. 2 OPERA TION SAFETY SAFETY DEVICES INCORPORATED IN THIS SLICER MUST BE IN THEIR CORRECT OPERATING POSITIONS ANY TIME THE SLICER IS IN USE. The Top Knife Cover (Fig. 2) must be in position and secured with the Latch Knob (Fig. 2). The Ring Guard is not removable.
– 5 – WARNING : ROTATING KNIFE. USE FEED GRIP. UNPLUG MACHINE POWER CORD BEFORE CLEANING, SERVICING, OR REMOVING PARTS. REPLACE PARTS BEFORE USE. SLICING — MODEL 2912B Loading the Product With the Gauge Plate fully closed and the Automatic/Manual Lever (Fig.
– 6 – CLEANING This machine must be thoroughly cleaned and sanitized after each day’s operation or after being idle for an extended period of time. WARNING : THE SLICER KNIFE IS VERY SHARP. EXERCISE EXTREME CAUTION WHEN WORKING NEAR THE KNIFE. WARNING : DISCONNECT THE ELECTRICAL POWER TO THE MACHINE AND FOLLOW LOCKOUT / TAGOUT PROCEDURES.
– 7 – Do not exceed chemical manufacturer’s recommended concentrations for detergent or sanitizer. Do not exceed 200 parts per million concentration of available chlorine. For example, mixing 1 tablespoon of 5.25% sodium hypochlorite bleach with 1 gallon of water yields a solution containing 200 ppm of available chlorine.
– 8 – FORM 34698 Rev. A (Feb. 2004) PRINTED IN U.S.A. MAINTENANCE KNIFE SHARPENING The Hobart Clean Cut TM knife will provide long service in normal food retail or commercial kitchen use. However, in high volume applications where it is a practice to sharpen the knife frequently, the knife will be expended in a shorter time.
Ein wichtiger Punkt beim Kauf des Geräts Hobart ML-134252 (oder sogar vor seinem Kauf) ist das durchlesen seiner Bedienungsanleitung. Dies sollten wir wegen ein paar einfacher Gründe machen:
Wenn Sie Hobart ML-134252 noch nicht gekauft haben, ist jetzt ein guter Moment, um sich mit den grundliegenden Daten des Produkts bekannt zu machen. Schauen Sie zuerst die ersten Seiten der Anleitung durch, die Sie oben finden. Dort finden Sie die wichtigsten technischen Daten für Hobart ML-134252 - auf diese Weise prüfen Sie, ob das Gerät Ihren Wünschen entspricht. Wenn Sie tiefer in die Benutzeranleitung von Hobart ML-134252 reinschauen, lernen Sie alle zugänglichen Produktfunktionen kennen, sowie erhalten Informationen über die Nutzung. Die Informationen, die Sie über Hobart ML-134252 erhalten, werden Ihnen bestimmt bei der Kaufentscheidung helfen.
Wenn Sie aber schon Hobart ML-134252 besitzen, und noch keine Gelegenheit dazu hatten, die Bedienungsanleitung zu lesen, sollten Sie es aufgrund der oben beschriebenen Gründe machen. Sie erfahren dann, ob Sie die zugänglichen Funktionen richtig genutzt haben, aber auch, ob Sie keine Fehler begangen haben, die den Nutzungszeitraum von Hobart ML-134252 verkürzen könnten.
Jedoch ist die eine der wichtigsten Rollen, die eine Bedienungsanleitung für den Nutzer spielt, die Hilfe bei der Lösung von Problemen mit Hobart ML-134252. Sie finden dort fast immer Troubleshooting, also die am häufigsten auftauchenden Störungen und Mängel bei Hobart ML-134252 gemeinsam mit Hinweisen bezüglich der Arten ihrer Lösung. Sogar wenn es Ihnen nicht gelingen sollte das Problem alleine zu bewältigen, die Anleitung zeigt Ihnen die weitere Vorgehensweise – den Kontakt zur Kundenberatung oder dem naheliegenden Service.